Over ons:

Van harte welkom op de site van 2FreeDom “De Financiële Dienstverlener” voor  verzekeringen, pensioenen en hypotheken . Op deze website informeren wij u graag over de dienstverlening van ons bedrijf.

Het is onze passie om uw financiële wensen om te zetten in zekerheden. Door de persoonlijke benadering staan wij heel dicht bij en naast u. 2FreeDom heeft hiervoor een concept ontwikkeld dat onafhankelijk is van aard en samenstelling. 2FreeDom levert een totaal pakket op financieel gebied. 2FreeDom voldoet volledig aan de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Profiel:
Het persoonlijke contact met u als klant is het unieke aan de werkwijze van 2FreeDom. Wij komen altijd bij u thuis. Het advies wordt besproken in heldere en duidelijke taal. Geen kleine lettertjes. De eigentijdse aanpak zorgt voor maatwerk
U zult niet voor verrassingen komen te staan. Wij zijn gespecialiseerd in zogenoemde adviesrijke producten zoals pensioenen, verzekeringen en hypotheken.

Werkwijze:
2FreeDom is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich onderscheidt van de gebruikelijke advisering, daar we werken in 6 fases, namelijk:

1. Kennismakingsgesprek

2. Infogesprek

3. Het opstellen van een schriftelijk advies

4. Het presenteren van een advies rapport

5. Het afsluiten en verzorgen van gewenste producten

6. Update gesprek

Wij zorgen ervoor dat uw wensen en financiële situatie aansluiten, zodat u voor nu, en in de toekomst een maatwerk advies krijgt aangeboden.

Wij nodigen u hierbij uit om een afspraak te maken om het gevoel van persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding te beleven. U vindt onze adresgegevens bij de button  “contact”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Freek